01 آذر 1403
logo

مرکز تحقیقات مواد زائد جامد

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1402/07/25 - 09:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی ترکیبات چند حلقه ای آروماتیک هیدروکربنه(PAHs) موجود در انواع نان مصرفی شهر تهران و محاسبه میزانin take آن

عنوان طرح: بررسی ترکیبات چند حلقه ای آروماتیک هیدروکربنه(PAHs) موجود در انواع نان مصرفی شهر تهران و محاسبه میزانin take آن

کدطرح: 22747

مجری طرح: دکتر غلامرضا جاهد خانیکی

تاریخ شروع طرح: 1391/12/12

 

  • گروه خبری : پژوهش,خاتمه یافته
  • کد خبر : 248480
دریا  امیری
تهیه کننده:

دریا امیری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه