29 شهریور 1403
logo

مرکز تحقیقات مواد زائد جامد

دانشگاه علوم پزشکی تهران

بررسی ترکیبات چند حلقه ای آروماتیک هیدروکربنه(PAHs) موجود در انواع نان مصرفی شهر تهران و محاسبه میزانin take آن

عنوان طرح: بررسی ترکیبات چند حلقه ای آروماتیک هیدروکربنه(PAHs) موجود در انواع نان مصرفی شهر تهران و محاسبه میزانin take آن

کدطرح: 22747

مجری طرح: دکتر غلامرضا جاهد خانیکی

تاریخ شروع طرح: 1391/12/12

 

دریا  امیری
تهیه کننده:

دریا امیری

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *