1 مورد یافت شد
https://cswr.tums.ac.ir/در-حال-اجرا/شناسایی-و-ارزیابی-اثر-ترکیبات-استروژنی-در-کاغذهای-ویرجین-و-بازیافتی-مورد-استفاده-در-بستهبندی-مواد-غذایی:-مطالعه-مروری-نظاممند
ارزیابی اثر ترکیبات استروژنی در بسته بندی مواد غذایی شناسایی و ارزیابی اثر ترکیبات استروژنی در کاغذهای ویرجین و بازیافتی مورد استفاده در بستهبندی مواد غذایی: مطالعه مروری نظاممند --> عنوان طرح: شناسایی و ارزیابی اثر ترکیبات استروژنی در کاغذهای ویرجین و...
تغییر رنگ فونت:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
تغییر رنگ پس زمینه:
تغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فایله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر فونت
با انتخاب حالت کوررنگی تصاویر این وبسایت متناسب با حالت کوررنگی شما بهینه می شود